VakantieBieb voor alle lezers

ENSCHEDE - Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen fervente lezers deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Dankzij de digitale bibliotheek beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, bibliotheekleden én niet-leden.

De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle bibliotheken in Nederland. Misschien weet u nog niet waar de zomervakantie u gaat brengen. De VakantieBieb biedt hoe dan ook uitkomst om eens heerlijk op avontuur te gaan in uw hoofd. De app geeft toegang tot tientallen e-books en luisterboeken. Er zit van alles bij, voor diverse smaken en leeftijden: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief. Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld ''SuperDolfje'' van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als ''Instagirl'' van Annette Mierswa en ''Klem'' van Mel Wallis de Vries. Voor volwassenen is er ook veel moois, denk aan ''Otmars zonen'' van Peter Buwalda of ''De kleine bakkerij aan het strand'' van Jenny Colgan. Er is dus een keuzemogelijkheid tussen lezen of luisteren. Voor iedere plaats en tijd is er wel een geschikte optie voorhanden.

Winactie voor jongeren
Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Jonge lezers kunnen een Beats Solo Pro-koptelefoon winnen. Wil jij kans maken op deze prijs? Geef dan via de app door wat jouw favoriete boek in de VakantieBieb is.

App & Play Store
De app met e-books en luisterboeken is voor iedereen gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play tot eind augustus. Lidmaatschap bij de Bibliotheek is niet vereist. Zie ook: www.bibliotheekenschede.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker