Foto:

Geslaagd eerste duel HSC '21 tegen DZC '68

HAAKSBERGEN - Sinds 1 juli is er weer veel meer mogelijk binnen de sportwereld. De Twentse clubs maken dankbaar gebruik van de verruimde maatregelen. Zo speelde HSC '21 afgelopen zaterdag thuis tegen DZC '68 uit Doetinchem.

Het was één van de eerste wedstrijden die weer gespeeld kon worden sinds medio maart. Winst of verlies was dan ook haast bijzaak; voor zowel beide elftallen als toeschouwers was het op zich al een genot om een echte wedstrijd te zien. Er waren weinig doelpunten nodig deze keer; Alexander Bannink maakte het enige doelpunt in de wedstrijd wat een 1-0 overwinning voor HSC '21 opleverde.

Veel maatregelen
Hoewel het spelen op het veld nu weer mag zonder de 1,5 meter afstand, moeten rondom de velden wel nog steeds veel regels nageleefd worden voor een veilig bezoek. Zo moesten toeschouwers vooraf een gezondheidscheck doen, zij moesten blijven staan op een aangewezen plek - ook in de rust en verder waren toiletten en kantine gesloten. Ook spreekkoren, schreeuwen en dergelijk zijn nog niet toegestaan.

Meer berichten
 
Auto zoeker