Laatste groet voor Joop Hilderink

Laatste groet voor Joop Hilderink

HAAKSBERGEN - Afgelopen week overleed Joop Hilderink op 62-jarige leeftijd. Hij was gewaardeerd Lid van Verdienste bij Bon Boys. De club bracht hem dan ook een passende laatste groet.

Hilderink ademde in alles Bon Boys volgens de vereniging. Hij werd al op 9-jarige leeftijd lid en bleef als keeper actief tot zijn 48-ste. Hij vervulde ontelbaar veel functies: scheidsrechter, elftalleider, beheerder van het complex, initiator van het jeugdcarnaval, diverse trainersfuncties en als bestuurslid van de vriendenkring. Maar bovenal ook fanatiek supporter. Kleedkamer 7 werd onlangs in zijn eer omgedoopt tot 'Joop Hilderink kleedkamer'. Dinsdag werd Joop, via de parkeerplaats en hoofdingang van sportpark De Greune, naar het crematorium in Usselo gebracht. Hierbij vormde Bon Boys een rood-groene erehaag.

Onmisbaar
Een eerbetoon als deze is een mooie manier om leden te eren die van onschatbare waarde zijn voor een vereniging. Zij vormen immers de ruggengraat van alle activiteiten. Voor veel clubs is het een uitdaging om vrijwilligers te vinden die zo'n lange betrokkenheid hebben; de jongere generatie doet dit minder dan de oudgedienden.

Meer berichten
 
Auto zoeker