Xsensible sandalen ook bij Orrsing schoenmode

HAAKSBERGEN - De sandalen van Xsensible zijn een echte aanrader op het gebied van draagcomfort. Het schoenenmerk streeft er namelijk al sinds de oprichting naar ’s werelds meest comfortabele schoenen te produceren.

Omdat elke voet uniek is en elk individu een eigen smaak en persoonlijkheid heeft maakt Xsensible sandalen die stijl, vakmanschap en comfort uitstralen. Sandalen van Xsensible voelen dan ook aan als een tweede huid en zijn uitgerust met een uitneembaar voetbed. Hierdoor kunnen de Xsensible sandalen ook gedragen worden door dames met een eigen voetbed. Bij ons verkrijgbaar in twee verschillende loop zolen zodat u zelf kunt voelen welke loopzool bij u past.

Nieuwe collectie 
Xsensible sandalen zijn de ideale schoenen om te dragen op warmere dagen. Ze zijn lekker luchtig en hebben een goed ademend vermogen. In onze winkel vindt u Xsensible sandalen in verschillende modellen, kleuren en maten. Elke sandaal is vervaardigd van stretchleer, een uniek materiaal die door Xsensible zelf is ontwikkeld. Doordat het materiaal voor 70 procent in de breedte rekt blijven de sandalen zelfs na een hele dag dragen comfortabel aanvoelen. De beperkte rek in de lengte zorgt er vervolgens voor dat de pasvorm optimaal blijft. Daarnaast zijn de sandalen uitgerust met stevige loopzolen. Deze zorgen voor een natuurlijke houding van het lichaam waardoor de gewichten minder worden belast. Op de Xsensible sandalen loopt u dan ook gerust de hele dag rond, zonder pijnlijke voeten. Ga dit seizoen voor een paar Xsensible sandalen ervaar het ultieme draagcomfort zelf!

Kom langs
Wij zien u graag voor een pas sessie bij ons in de winkel in Haaksbergen. Orrsing Schoenmode is gevestigd aan de Spoorstraat 19 in Haaksbergen. Kijk voor meer informatie ook op: www.orrsing.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker