State of Art daagt de modebewuste man uit!

State of Art daagt de modebewuste man uit!

ENSCHEDE - In april 2017 opende het label State of Art in Enschede zijn deuren, schuin tegenover het gemeentehuis. Een herenmodewinkel die nét even anders is dan de norm. Voor de man, die niet alleen op zoek is naar een outfit, maar ook een stukje belevenis. Met mode die net zo uniek is als de dragers.

Sinds de opening heeft deze State of Art store een vaste klantenkring op weten te bouwen. Het is een winkel voor de liefhebber die op zoek is naar iets unieks en veel waarde hecht aan kwalitatieve, hoogwaardige mode.

Mode voor elke man
Wat State of Art bijzonder maakt is de brede opzet van het assortiment. Zo kunt u hier terecht voor de maten S tot en met 4XL De huidige collectie spreekt een brede doelgroep aan; van de modebewuste twintiger tot de heren die voor een wat meer klassieke look gaan. Juist deze jongere groep heeft vaak toch nog een zekere drempelvrees, zo vertelt Storemanager Ralf Beckhelling. "Ze denken bij een herenmodezaak aan dure, behouden kleding. Wij laten graag het tegendeel zien." Naast de kleding zelf is ook het goede advies onderdeel van de State of Art belevenis. Onder het genot van een heerlijke kop koffie nemen de medewerkers u onder hun hoede. Hierbij laten zij graag zien dat ook een wat meer uitgesproken look met de beste maatvoering goed past bij de man van álle leeftijden. Zo zijn dit jaar de kleurrijke all-over prints helemaal in. "Mode kent geen leeftijd. Je moet dragen waar je je goed bij voelt. Er zit wel een maat-, maar geen leeftijdslabel op de kleding", is zijn motto.

Modern Classics
De Modern Classics lijn combineert het beste van twee werelden: een meer klassieke kledingstijl, bekeken door de lens van de nieuwste trends. Hedendaagse kleding hoeft niet te betekenen dat we de klassiekers de rug toekeren, zo is de boodschap. Dit levert mooie combinaties op; zoals de klassiek gelijnde blazer met een 'modern fit' die wat slanker valt dan weleer. Zeker in combinatie met de mooie overhemden in een effen kleur of juist een wat uitgesprokener print levert het een unieke look op voor de zelfverzekerde man.

Vaderdag-acties
Deze week is het perfecte moment om de State of Art winkel te bezoeken. Zij pakken namelijk van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni groots uit voor Vaderdag. Zo staat er niet alleen een Porsche sportwagen voor de deur als blikvanger, maar bezoekers kunnen zich ook uitleven op een echte race-simulator. Het merk heeft namelijk veel affiniteit met klassieke autosport, wat onder meer tot uiting komt in de Racing-collectie - en de klassieke race-Porsche in Martini-uitmonstering die de winkel siert.

Kortingen
State of Art biedt tot en met 1 juli haar vaste klanten een aantrekkelijke 25 procent korting in de pre-sale. U kunt zich in de winkel in laten schrijven om gebruik te maken van deze korting.

Kom langs
State of Art is gevestigd aan de Langestraat 9 in Enschede. Kom eens langs voor een kennismaking. Kijk voor meer informatie ook op de website:
www.stateofart.com

Meer berichten
 
Auto zoeker