Faber: thuis in je vak!

TWENTE - Ondanks de coronacrisis gaat ook het werk in de bouw- en schildersbranche momenteel door, weliswaar met de nodige aanpassingen. Deze sector komt dankzij zijn grote veerkracht en doorzettingsvermogen deze uitdaging weer te boven. Er is ook nu volop werk voor allerlei vakmensen. Faber helpt je graag bij het vinden van passend werk.

Faber heeft een diep respect voor vakmanschap. Wij zijn niet voor niets vernoemd naar het Latijnse woord voor ambachtsman. Bij ons kunnen vakmensen terecht voor het vinden van werk en ondersteuning in de brede zin. Bij ons sta jij centraal; als vakkracht, maar bovenal als mens.

Ben je al werkzaam? Faber biedt je de stap vooruit!

Of ben je juist op zoek naar werk? Faber komt dan graag met je in contact.

Ben je klaar met studie en wil je graag nog doorgroeien? Faber heeft de leukste en meest leerzame werkplekken.

Doordat wij diverse vacatures hebben zijn wij per direct op zoek naar: (Leerling)- Werkplaatstimmerlieden, timmerlieden, metselaars, stukadoors en schilders. Ook wanneer je op zoek bent naar tijdelijk vakantiewerk biedt Faber je de leukste banen.

Marktleider
Faber is met ruim 2.000 vakmensen aan het werk de marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche. Wij bieden vakmensen de juiste ondersteuning en denken graag mee. Voor vragen of het inplannen van een kennisgesprek kun je dan contact met ons opnemen via: 0548-745610.

Kijk ook op:
www.faberpersoneel.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker