Aanbiedingen bij Berry's Bedden!

LOSSER - Het was een hele gok om eind maart een nieuwe winkel te openen tijdens de coronacrisis. Toch nam eigenaar Berry Kulpe van Berry's Bedden deze stap. En met succes: de afgelopen weken wisten al veel klanten de nieuwe winkel aan de Bernard Leurinkstraat 9 in Losser te vinden.

"Uiteraard zat ik er wel even mee", aldus Kulpe. "Maar de reacties die ik kreeg waren overweldigend. Mensen hebben echt behoefte aan een lokale beddenwinkel en willen graag een lokale winkel steunen." Berry's Bedden is weliswaar een nieuwe naam, maar Berry zelf is geen onbekende in de bedden-branche. Als vertegenwoordiger kwam hij dagelijks over de vloer bij meerdere woon- en slaapwinkels en gaf hij verkooptrainingen. “Je krijgt dan een goed overzicht van wat goed loopt en wat niet qua producten. Maar vooral hoe je het beste de klant kunt helpen met een gedegen advies.” In de winkel biedt hij dan ook een compleet assortiment aan van zowel bekende merken als de eigen Home Collectie. Het toverwoord is maatwerk; elk mens is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen op slaapgebied. Het doel is dan ook om het best mogelijke slaapsysteem samen te stellen dat exact past bij deze wensen. Dankzij goed contact met fabrikanten is ieder aspect van uw nieuwe matras of bed zelf te bepalen voor optimaal slaapcomfort.

Persoonlijke benadering
De aankoop van een bed is een hele uitgave. Juist daarom is het belangrijk om goed advies in te winnen bij een winkel die ook echt de tijd voor u neemt. Deze persoonlijke benadering is de kracht van Berry's Bedden. Van het eerste bezoek tot de installatie van uw bed, Berry Kulpe zelf staat garant voor het beste resultaat.

Vakantie-aanbieding!
Gaat u dit jaar niet op vakantie? Dan is dit wellicht hét moment om toch een beetje dat heerlijk ontspannen vakantiegevoel naar huis te halen. Een nieuw bed of matras laat u weer helemaal tot rust komen. En: u blijft dit gevoel ook buiten de vakantie houden! Momenteel ontvangt u als speciale vakantie-aanbieding een gratis textielpakket ter waarde van 100 euro bij aanschaf van een vaste uitvoering uit de Home Collectie. Koopt u een elektrisch verstelbare boxspring uit de Home Collectie? Dan ontvangt u een gratis textielpakket ter waarde van 200 euro.

Kom langs
Berry's Bedden is gevestigd aan de Bernard Leurinkstraat 9 in Losser. Kijk voor informatie op: www.berrysbedden.nl of bel: 06 23 73 48 04. Afspraken buiten de reguliere openingstijden zijn mogelijk, ook op de zondag en avonduren bent u van harte welkom in de winkel.

Meer berichten
 
Auto zoeker