Heel vertrouwd. Gewoon Edwin Kist

Afscheid nemen van uw dierbare is ontzettend moeilijk. In deze tijd, waarin we door alle maatregelen worden beperkt in de keuzes die we kunnen maken, willen we u toch de mogelijkheid bieden om samen met uw naasten op een zo bijzonder mogelijke wijze afscheid te kunnen nemen van uw dierbare overledene.

Daarom realiseren wij condoleances in de open lucht, waarbij belangstellenden de mogelijkheid krijgen een laatste groet te brengen aan de overledene in het bijzijn van u en uw naasten. Daarnaast kunt u gewoon gebruik maken van één van onze afscheidshuizen. In een afscheidshuis wordt uw dierbare overledene opgebaard en heeft u, middels een eigen sleutel, 24 uur per dag de mogelijkheid om afscheid te nemen in alle privacy. U heeft een keuken, voorkamer en woonkamer tot uw beschikking waar u ook gasten kunt ontvangen. U wordt vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart persoonlijk begeleid door Edwin. Dit betekent dat we invulling geven uw wensen in een persoonlijk gesprek, met in achtneming van de maatregelen.

Team Edwin Kist Uitvaartverzorging, Afscheidshuis Het Usselerhof en Uitvaartwinkel Verlies.

Meer informatie
Edwin Kist Uitvaartverzorging is gevestigd aan de Haaksbergerstraat 950-952, 7548 PC Enschede/Usselo. Bel voor informatie met: 06-22559905 of kijk op: www.edwinkist.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker