Foto:

Ben & Carmen Steneker met gastartiesten in Neede

NEEDE - Op zondagmiddag, 9 februari is er in Zalencentrum De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede een extra feestelijke Countrymiddag. Ben Steneker wordt 85 jaar en hij viert dat met fans uit alle delen van Nederland, vrienden, en zijn familie in de mooie locatie in Neede.

Naast de optredens van Ben Steneker met dochter Carmen ontvangt hij als speciale gasten de zangeres Sandra Vanreys, afkomstig uit Aalten, het zangeresje Anna Mc Rose en de sympathieke zanger Gerard Bierman. De middag is toegankelijk voor iedereen, de entree is 10 euro en men kan reserveren via b.p.steneker@home.nl of 053-569 6878 (na 11.00 uur). De aanvang is 14.30 uur en de zaal is geopend vanaf 14.00 uur.

Nestor
Ben Steneker wordt wel de nestor van de countrymuziek in ons land genoemd omdat hij als een van de eersten deze muziekstijl in Nederland introduceerde d.m.v. zijn platen en optredens. Met Lydia en de Melody Strings had hij in de vijftiger jaren een enorme hit met het nummer Send me the Pillow. Solo vervolgde hij daarna zijn carrière en stond in radio- en TVshows met o.a. Willie en Willeke Alberti en in de Gert en Hermien shows. Hij deelde b.v. podia met Johnny Cash (Ahoy) , Bobbie (Detroit City) Bare, Freddy Fender en de Bellamy Brothers. Sinds 1980 was hij meer dan 40 keer in de USA voor optredens en ontving er veel Awards. Een carrière van ruim 60 jaar laat zich niet in een paar woorden samenvatten.

Familiebedrijf
De laatste 15 jaar treedt Ben op met dochter Carmen en zij was 4 keer met haar vader in de USA om op te treden. Van de 5 Duetten DVD's zendt SKY TV in Engeland en Ierland regelmatig clips uit. Dankzij verzoeken van de kijkers zijn Ben en Carmen daarom vaak in genoemde landen te zien.

Meer berichten
 
Auto zoeker