Foto: shutterstock.com

Medisch pedicures de Posten breiden activiteiten uit

ENSCHEDE - De medisch pedicures van zorgorganisatie de Posten breiden hun (eerstelijns)activiteiten uit. Voortaan kunnen ook inwoners van Stadsdeel Zuid die met voetproblemen kampen terecht in de professioneel ingerichte salon in de Posten (de Posten 135 in Enschede).

De medisch pedicures van de Posten houden zich bezig met de verzorging van voeten. De behandeling is gericht op voet-, huid- en nagelaandoeningen, zoals bijvoorbeeld ingegroeide nagels, schimmelnagels, en het verwijderen van likdoorns, eelt en andere oneffenheden. Verder verrichten de medisch pedicures voetonderzoek en adviseren zij over het juiste schoeisel. Ook meten ze ortheses of nagelbeugels aan, gericht op preventie en pijnvermindering.

Brede hulp
Klanten kunnen met alle soorten risicovoeten terecht bij de medisch pedicures van de Posten. Recent bieden zij ook oncologische voetzorg aan. Maar er hoeft geen medische noodzaak te zijn voor een pedicurebehandeling. Die kan ook gewoon als verwennerij dienen. De medisch pedicures van de Posten werken nauw samen met de podotherapeuten van Voetencentrum Wender en de orthopedisch schoentechnici van Kievit Schoenen.

Ook voor wijkbewoners
Niet alleen bewoners van de Posten, maar ook inwoners van Stadsdeel Zuid kunnen nu zonder verwijzing een afspraak maken via telefoonnummer 053–4753753. Voor de eerste behandeling geldt een korting € 2,50.

Meer berichten
 
Auto zoeker