Foto:

Fijnproevers genieten bij Pinna Delicatessen

ENSCHEDE - Pinna Delicatessen is al vele jaren een begrip in Enschede. In 1976 begonnen op de Enschedese markt en in 2008 openden zij hun eerste winkel. Sinds april zitten zij op een nieuwe locatie in winkelcentrum Stokhorst. Een nog ruimere winkel, met nóg meer overheerlijke specialiteiten.

Pinna Delicatessen biedt een breed assortiment aan met overheerlijke producten uit Italië, Griekenland, Spanje en Nederland. De winkel is veel ruimer van opzet met een meer Italiaanse touch. Ook het assortiment is uitgebreider. U proeft er de heerlijkste kazen, vlees, olijven, sausen, vers gebrande noten, tapas, tapenades en nog veel meer. Echt gericht op de liefhebber die op zoek is naar een smaakvol en uniek product. Het is dan ook geen verrassing dat de winkel veel klanten uit de hele regio trekt.

Echt genieten
Met de feestdagen voor de deur wilt u graag genieten van iets speciaals. Pinna Delicatessen biedt voor de fijnproever een mooi assortiment. Van kerstpakketten tot chocolade bonbons en van tapas- tot anti pasti-planken. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe, overheerlijke producten. Ook wanneer u als bedrijf of voor een feestje op zoek bent naar een bijzondere culinaire ervaring kan Pinna alles naar wens voor u realiseren.

Zelf ervaren
Pinna Delicatessen laat u graag zelf kennismaken met de overheerlijke specialiteiten. Want: alleen door ze écht zelf te proeven ervaart u de kwaliteit. Dus kom graag eens langs voor een heerlijke espresso of cappuccino en laat u verrassen door het overheerlijke assortiment en een uitstekend advies.

Kom langs
Pinna Delicatessen is gevestigd in winkelcentrum Stokhorst, aan de Chrysantstraat 80 in Enschede. U bent op dinsdag tot en met zaterdag welkom van 09.00 tot 18.00 uur. Kijk ook op: www.pinnadelicatessen.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker