Groet en Ontmoet voor vrouwen in Enschede

ENSCHEDE - Ben je vrouw, woonachtig in Enschede, wil je graag (nieuwe) vriendschappen aangaan en de stad Enschede beter leren kennen? Vrouwen ontmoeten en de stad begroeten? Dan is het project Groet en Ontmoet van Stichting Intercultureel Vrouwencentrum Enschede (SIVE) echt iets voor jou!

Eind maart 2020 start het eerste traject van 14 weken, waarbij wordt kennisgemaakt met elkaar. Ook wordt er met taal en coaching aan de slag gegaan, elkaar cultureel en culinair ontmoeten en er wordt gekeken naar hoe je van elkaar kan leren en persoonlijk kan groeien. Daarnaast groet en ontmoet je de stad Enschede, door verschillende bezoeken aan de cultuur instellingen die Enschede rijk is en door met elkaar naar de markt te gaan en daar cultuur te snuiven. Door inspiratie op te doen en door creatief samen bezig te zijn. Daarnaast is ook ruimte voor reflectie op wat je allemaal samen beleeft en wat het met je doet. Kortom een breed uitlopend programma in maar 14 weken waar je jezelf en andere vrouwen ontmoet, vriendschappen aangaat en de stad begroet.

Inschrijven
Wil je meer weten? Of wil je gelijk inschrijven? Dat kan! Mail naar coordinator@sive.nl en dan krijgt u alle informatie. Grotendeels wordt dit project gefinancierd door het VSB fonds, een fonds dat wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Echter wordt er wel een eigen bijdrage van deelnemers gevraagd voor dit traject. Dit is een bedrag van 20,- euro per deelnemer. Ook aanmelden als vrijwilliger voor dit project is mogelijk via coordinator@sive.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker