Foto:

Maak je feestoutfit 'party proof' met sprankelende feestlingerie

ENSCHEDE - Elke vrouw verdient het om af en toe in de watten gelegd te worden; met wat time bij de kapper, een heerlijke massage of: een sexy lingeriesetje voor zichzelf.

December is dan ook hét moment om een feestsetje te shoppen. Niet alleen omdat mooie lingerie de basis is van je garderobe, maar ook omdat het je feestoutfit helemaal áf maakt. Om van lingerieshoppen een echt verwenmoment te maken ga je langs bij Lincherie Enschede. Naast mooie kwaliteitslingerie van PrimaDonna, Marie Jo, Andres Sarda en andere merken leggen ze je uitgebreid in de watten met persoonlijk stijl- en kleuradvies. Een professionele lingeriestyliste gaat samen met je op zoek naar een setje in de juiste maat, passend bij je lichaam, stijl en persoonlijkheid. Lingerie die je van je allerbeste kant toont!

Stylingtips
De stylistes weten precies wat past bij welke outfit. Je kies je bij een aansluitende cocktailjurk voor een gladde bh en naadloze slip die niet aftekenen. Kies bij een witte jurk voor mooie lingerie in een nude kleur; bij een zwarte jurk kan alles qua kleur. Draag je een jurk of top met brede halsuitsnijding? Kies dan een bh met verstelbare of afneembare schouderbandjes en stem de kleur af op op de bovenkleding. Zo kom je altijd stijlvol voor de dag, ook wanneer je jurk even niet op zijn plaats zit.

Cadeautje voor jezelf
Boek nu een afspraak met de lingeriestyliste via www.lincherie.nl of kom gewoon eens binnenlopen om de collectie te bekijken. Tijdens de eindejaarsperiode trakteert Lincherie bovendien op een exclusief verwencadeau bij aankoop van een lingerieset.

Kom langs
Lincherie is gevestigd aan de Haverstraatpassage 29 in Enschede. Kijk voor meer informatie ook op: www.lincherie.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker