Foto:

Kerstconcert Merry Christmas in Enschede

ENSCHEDE - Het is de 7de editie van Merry Chritsmas in de Jacobuskerk te Enschede. En voor het eerst zal Merry Christmas ook worden gegeven in de Grote Kerk te Apeldoorn.

Zondag 8 december wordt het concert gehouden in de Jacobuskerk te Enschede. Tevens zal het kinderkoor Koorschool Lambertus uit Hengelo haar medewerking verlenen aan het concert. De kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Van Weersel & Zn., Oldenzaalsestraat 126, 7514 DS in Enschede.

Toptalent
Dit jaar werken diverse topsolisten mee aan het concert. Waaronder de jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld. Eric Reddet, lyrisch tenor uit Frankrijk, maar inmiddels woonachtig en werkzaam in Nederland. Eric Reddet zal o.a. Nessun Dorma ten gehore brengen en Cantique de Noel. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië. Hij maakte deel uit van The Platin Tenors. Bariton Peter Arink is sinds 2007 verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera. Ook bij De Nederlandse Opera is hij veelvuldig solistisch te horen. Naast opera is Peter Arink ook als oratoriumsolist regelmatig in binnen en buitenland werkzaam.

Meer berichten
 
Auto zoeker