Foto:

Veel te beleven in het Kulturhus Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Jan Ottink gaat al een jaar of wat mee, maar zijn muziek blijft zich ontwikkelen en met een deels nieuwe band blijft hij groeien. Hoog tijd dus voor 'Greuien'; op zaterdag 30 november te zien in Kuturhus Haaksbergen.

Samen met zijn heerlijke band neemt Jan Ottink ons mee… 'Zolange 't nog kan'. Hoewel…als 't aan hem ligt nog zo vaak mogelijk… 'veur d'r gedonder kump'…. 'Greuien' is een theaterconcert met veel nieuwe en ook 'oudere' liedjes. In een breed scala aan thema's, muziekstijlen, verhalen en veel 'live' projecties en lichtbeelden. Geëngageerd, romantisch, vrolijk en soms ook om even goed over na te denken; van zacht en subtiel tot stevig swingend.

Kaarten
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Meer te beleven
Op donderdag 28 november is het weer cabarettijd bij Kulturhus Haaksbergen! Om 20.30 uur heeft Kasper van Kooten 'Speeltijd'! Het is zijn tiende. En hij trappelt van ongeduld. De klok tikt. Negen keer eerder vulde hij de avond. Waarvan zes solo. Drie keer werd hij genomineerd voor een VSCD-cabaretprijs. Hij kreeg stempels als 'fantasierijk', 'verhalend' en 'muzikaal'. Maar de klok tikt. En het is tijd voor iets anders. In Speeltijd kiest Kasper van Kooten voor rauwe stand-up comedy. Voor het eerst. De naakte waarheid. Zonder types, maskerades of fictieve personages. Zonder muzikanten of decor. Alleen een barkruk, een microfoon en hij. En hij popelt. Om te vertellen over zijn missers. Zijn geluk. Zijn familie en zijn wereld. Zijn geloof en zijn verslavingen. Om te ontroeren en te laten schateren. Maar de klok tikt. Redt hij dit allemaal wel in anderhalf uur? Kasper hoopt van wel. Maar of die Speeltijd voldoende is…

Meer berichten
 
Auto zoeker