Foto:

Boekpresentatie Michel Boerebach

ENSCHEDE - Op donderdag 28 november ontvangt Boekhandel Broekhuis Enschede met trots oud-FC Twente speler Michel Boerebach voor een interview over zijn boek 'Hoi papa', de herrijzenis van Michel Boerebach. Na afloop van het interview met de Enschedese sportauteur Eddy van der Ley zal hij voor zijn fans signeren. De lezing maakt deel uit van de openingsweek 'Broekhuis Enschede 30 jaar', die op 20 november van start gaat.

Michel Boerebach verloor in 2003 bij een auto-ongeluk zijn zoontjes Lesley (12) en Sven (9). De ex-topvoetballer van Go Ahead Eagles, FC Twente, PSV, Roda JC EN Real Burgos voert sindsdien een bikkelhard gevecht met zichzelf en de oneerlijkheid van het lot. Hij bezocht psychiaters en lotgenoten, schreef gedichten en columns, maar vluchtte ook in de drank. Het zorgde voor heftige spanningen in zijn relatie met vriendin Angela, die hem in 2007 zoon Lyns schonk. Maar Boerebach toonde veerkracht. Met behulp van familie, vrienden en werkgever Go Ahead Eagles slaagde hij erin een weg te vinden uit de duisternis. Zestien jaar later kan Michel Boerebach eindelijk oprecht genieten van de kleine dingen in het bestaan.

Boekpresentatie
De boekpresentatie is op donderdag 28 november bij Boekhandel Broekhuis aan de Marktstraat 12 in Enschede, van 19.30 tot 21.00 uur.

Meer berichten
 
Auto zoeker