Nieuw muziektalent gezocht voor Booster Festival 2020

ENSCHEDE - Het Booster Festival is het evenement waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kan kennismaken met de veelzijdige wereld van de popmuziek. Op 4 april 2020 staat het centrum van Enschede in het teken van alweer de zevende editie. Overdag wordt de 'Conference' gehouden. In de avond vindt het drukbezochte 'Showcasefestival' plaats.

Artiesten en professionals uit heel Nederland kunnen zich weer aanmelden om te komen spelen of deel te nemen aan de conference. Producers, rappers, bands en singer-songwriters komen deze dag samen. Er is overdag een uitgebreid programma gevuld met workshops, seminars en demospreekuren. Talentenscouts zijn ook aanwezig om kennis te maken met nieuwe muziek. Tussen de scouts zitten professionals uit de Nederlandse pop-industrie: boekers, managers, programmeurs, producers enzovoort. Het dagprogramma wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel waar acts de kans krijgen om met alle aanwezigen te praten. De uitgelezen kans om als (beginnend) artiest je netwerk uit te breiden! Voor het dagprogramma zijn tickets verkrijgbaar via de website van het festival.

Showcasefestival
In de avond is het de beurt aan divers talent dat hard aan de weg timmert en wellicht over een paar jaar de grote podia zal bestormen. Beloftes die voorheen op Booster speelden waren: Jeangu Macrooy, Mr. Weazley, Tricklebolt, Lovers & Lions, A Mili en No Wow.

Wil jij spelen op Booster?
Ga naar www.boosterfestival.nl om je in te schrijven als artiest. Wellicht sta jij straks op 4 april 2020 te shinen in het centrum van Enschede! De aanmeldperiode duurt nog de gehele maand november.

Meer berichten
 
Auto zoeker