Kunst van Enschede: Quinta Clason en Jacintha Blom

Deze week: Quinta Clason (cultuurmakelaar) en Jacintha Blom (cultuurcoach) van Cultuur in Enschede

Wat is jouw link met Kunst van Enschede?
In de afgelopen jaren hebben we deze rubriek mogen gebruiken om kunstenaars uit Enschede voor het voetlicht te brengen. Daar zijn we deze krant erg dankbaar voor!

Wat maakt jouw werk speciaal?
Als cultuurcoach en cultuurmakelaar helpen we (amateur)kunstenaars bij alle vragen die zij hebben. Dit gaat bijvoorbeeld over promotie, subsidies en ledenwerving. En dit is niet alleen voor beeldend kunstenaars, maar ook voor zangers, dansers, theatergroepen, muziekverenigingen, etc.

Waar kunnen we meer info vinden?
Heb jij ook vragen over bijvoorbeeld de promotie van jullie optreden of expositie, of over het vinden van vrijwilligers, of… Kijk dan eens op onze website: www.cultuurinenschede.nl of stuur een mail naar info@cultuurinenschede.nl

Waar kunnen we je werk voor de stad vinden?
We maken zelf geen kunst. Dat laten we graag aan jou over. Maar we kunnen je dus wel helpen bij jouw vragen. Kijk ook eens op onze Facebookpagina, waar we allerlei toffe activiteiten in de stad delen: https://www.facebook.com/CultuurinEnschede

Welke bekende kunstenaar bewonder jij?
Namen noemen is zo moeilijk. Waar wij veel bewondering voor hebben en inspiratie uit halen zijn kunstenaars waar de energie vanaf spat, en die zich maatschappelijk betrokken tonen. Samen maken we deze mooie stad nog mooier.

Wat betekent Enschede voor jou?
Enschede is voor ons het bruisende middelpunt van deze regio. De plek waar altijd wat te doen is en iedereen die dat wil een podium kan krijgen.

Na vijf jaar en vele aflevering van "Kunst van Enschede' is dit helaas het einde van de rubriek. Hart van Enschede dankt Quinta en Jacintha voor de prettige samenwerking gedurende al die jaren.

Meer berichten
 
Auto zoeker