Euregio Grens(z)markt bij Ter Huurne Hollandmarkt

BUURSE - Komende zondag 14 juni is van 09.00 tot 17.00 uur weer een Euregio Grens(z)markt! Deze gezellige braderie en vlooienmarkt zal weer gehouden worden bij Ter Huurne Hollandmarkt aan de Alsteedseweg 64, 7481 RZ in Buurse.

Tientallen kramen, met zowel nieuwe als gebruikte handel zijn hier te vinden. Vaak zijn de leuke spullen voor een habbekrats te koop. Verder zijn er twee restaurants, alle winkels zijn open en voor de kinderen is er een grote gratis toegankelijke speeltuin, met daarbij een groot terras, waar de ouders de kinderen kunnen zien spelen.

Zelf verkopen
De particulier die zijn of haar oude, overtollige spulletjes wil verkopen, is van harte welkom. Zo kunt u er nog een leuk bedragje voor ontvangen! Er zijn nog een aantal kramen/grondplaatsen te huur. Bel voor informatie en aanmelden met: 06 26 222 593 of mail: info@rezimarkten.nl. Toegang tot de markt en speeltuin zijn gratis, evenals het parkeren. Er zijn ruim 750 parkeerplaatsen beschikbaar. Kortom, een leuk dagje uit voor de echte snuffelaars!

Meer berichten
 
Auto zoeker