GSM Team: particulier en zakelijke markt

ENSCHEDE - In 2001 is GSM Team gestart op dezelfde locatie als waar ze nu zitten, Floresstraat 16A in Enschede. Door de jaren heen zijn ze gespecialiseerd in verkoop van abonnementen inclusief smartphone en SIM Only van de grote netwerken.

Verder kunt u bij GSM Team zonder afspraak terecht voor reparatie van smartphone en tablet/iPad. Ook bent u hier aan het juiste adres voor verkoop en inruil van nieuwe, gebruikte en refurbished smartphone's en tablets en accessoires en verzekering voor GSM en tablet.

Persoonlijk
"Wij stellen de klant voorop. Op een persoonlijke en laagdrempelige manier helpen wij de klant en adviseren wij in de keuze van het juiste abonnement of smartphone met een vast team van drie verkopers. Wanneer klanten de winkel opnieuw bezoeken, zien ze bekende gezichten en niet bij elk bezoek een nieuw gezicht/verkoper." Zoals ook in de slogan is vermeld wordt Full Service Telecom geboden. Klanten worden overal bij geholpen zonder extra kosten. Zoals: overzetten van gegevens van de oude naar nieuwe smartphone of tablet, volledig instellen, eventuele service of garantie afhandelingen en nummerbehoud bij aanvraag van het abonnement. "Omdat wij merk- en aanbiederonafhankelijk zijn, kunnen wij de juiste combinatie maken op basis van wensen van de klant."
Dit jaar is GSM Team benoemd tot Telecom winkel 2019 van gemeente Enschede en op de tweede plaats van de provincie Overijssel beland.

Zakelijke markt
GSM Team is niet alleen gericht op de particulier, maar ook op de zakelijke markt. Voor MKB, ZZP, Onderwijs, Zorg en Gemeenten zijn speciale diensten en oplossingen, zoals de kosteloze Express 24H Haal- en Brengservice voor reparatie van Smartphone en Tablet, ontwikkeld.

Meer berichten
 
Auto zoeker