<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195307&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhaaksbergen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=748" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Voor elk moment van de dag: De Kornuiten

HAAKSBERGEN - Voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige (vergader)borrel met collega's is De Kornuiten in Haaksbergen de perfecte gelegenheid.

Eigenaar Boy te Koppele heeft een brede ervaring in de horeca. Hij komt uit een echt horeca-gezin, waarbij ook zijn vader een restaurant runde en ervaring heeft in hoogstaande catering. Te Koppele studeerde onder meer horeca aan het ROC van Twente, koken en serveren aan de Cas Spijkers Academie en hij was werkzaam bij De Librije. In 2017 nam hij het toenmalige eetcafé Markt 2 over samen met twee mede-eigenaren die inmiddels aan andere uitdagingen begonnen zijn.

Genieten
Voor Te Koppele is De Kornuiten een geweldige manier om zijn brede ervaring en inzicht in de praktijk te brengen. De Kornuiten serveert van 11.00 tot 16.00 uur de lunch en van 17.00 tot 21.00 uur diner. De lunchkaart omvat voor iedere liefhebber wat passends. Uiteenlopend van het altijd geliefde broodje gezond, beenham, pikante kip of pulled pork. Maar ook een overheerlijke tosti, panini, uitsmijter of zelfs hotdog maakt uw lunch tot een succes. De dinerkaart is eveneens divers. Een mooie selectie voorgerechten van Spaanse gamba's tot steak tartaar en hoofdgerechten met uiteenlopende vleesspecialiteiten. Elke dag is er een wisselende dagspecialiteit voor de scherpe prijs van 12,50 euro. Op de website is de selectie voor de lopende week te zien. Op eerste en tweede paasdag kunt u genieten van een Paasmenu: een 3-gangen diner voor twee voor 59,95 inclusief een fles wijn. Dit bestaat uit gerookte paling, gegrilde lamsfilet en een proeverij van desserts.

Trends
Eén van de trends waar De Kornuiten op in wil spelen is de groeiende interesse in vegetarisch en veganistisch eten. Steeds meer mensen denken bewust na over hun vleesgebruik en proberen dit te matigen. De Kornuiten wil dit jaar een sterk uitgebreide kaart aanbieden met innovatieve, verrassende gerechten die verder gaan dan alleen 'geen vlees'. Gerechten die prikkelen, die anders zijn - en helemaal van deze tijd. Het ervaren keukenteam wil iedere bezoeker een passende culinaire ervaring bieden.

Muziek en activiteiten
Naast eten en drinken staat ook dansen op het menu bij De Kornuiten! Op vrijdagavond en in de weekenden gaat de muziek aan en kan er gedanst worden. Naast een DJ is er regelmatig live muziek. Een bezoek aan De Kornuiten is dus een heel compleet avondje uit. Geregeld organiseren zij ook diverse activiteiten en feesten.

Vergaderen
De Kornuiten wil zich dit jaar meer in gaan zetten voor zakelijke lunches of bijeenkomsten. Met faciliteiten als een beamer en flipover, zodat u kunt genieten van een goed verzorgde bijeenkomst met een stukje sfeer en culinaire belevenis. Of u nu komt voor een zakenlunch of een uitgebreid bedrijfsdiner.

Kom langs
De Kornuiten is gevestigd aan de Markt 2 in Haaksbergen. Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur, op woensdag al om 10.00 uur. Kijk voor de menukaart, dagspecialiteiten en meer op: www.dekornuiten.com. Bel voor meer informatie en reserveringen met: 053-300 17 38.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195307&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhaaksbergen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=748" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
Auto zoeker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195345&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanhaaksbergen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=748" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195318&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanhaaksbergen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=748" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>